Політика використання сайту

(угода з користувачем)


1.1. Ця Угода з користувачем (яка називається надалі Угода) є офертою умов користування веб-сайтом doctor-orlov.com, (далі за текстом Веб-сайт), в особі Адміністрації Веб-сайту та фізичною особою (яка іменується надалі Користувач), та регламентує умови надання Користувачем інформації для розміщення на Веб-сайті.
1.2. Користувачем Веб-сайту вважається будь-яка фізична особа, яка будь-коли здійснила доступ до Веб-сайту, яка досягла віку, допустимого для акцепту цієї Угоди.
1.3. Користувач зобов'язаний повністю ознайомитись з цією Угодою до моменту реєстрації на Веб-сайті або передачі з використанням Веб-сайту будь-яких персональних даних. Реєстрація Користувача на Веб-сайті означає повне та беззастережне прийняття Користувачем цієї Угоди. У разі незгоди з умовами Угоди використання Веб-сайту Користувачем має бути негайно припинено.
1.4. Ця Угода може бути змінена та/або доповнена Адміністрацією Веб-сайту в односторонньому порядку без будь-якого спеціального повідомлення. Ці Правила є відкритим та загальнодоступним документом.
1.5. Угода передбачає взаємні права та обов'язки Користувача та Адміністрації Веб-сайту за такими пунктами:
  • Порядок використання Веб-сайту,
  • Політика конфіденційності,
  • Обмеження відповідальності Адміністрації Веб-сайту,
  • Порядок дії Угоди.

Порядок використання Веб-сайту

2.1. Веб-сайт дозволяє переглядати та завантажувати інформацію з нашого Веб-сайту виключно для особистого некомерційного використання. Забороняється змінювати матеріали сайту, розповсюджувати для суспільних чи комерційних цілей. Будь-яке використання інформації на інших сайтах, мобільних додатках або комп'ютерних мережах забороняється.
2.2. При заповненні персональних даних на Веб-сайті та/або надсиланні форм зворотнього зв'язку, Ви погоджуєтесь надати достовірну та точну інформацію про себе та свої контактні дані.
2.3. Ви можете звертатися до нас з питаннями, претензіями, побажаннями щодо покращення роботи або з будь-якою іншою інформацією. При цьому, ви несете відповідальність, що це звернення не є незаконним, загрозливим, порушує авторські права, дискримінацію людей за якоюсь ознакою, а також містить образи або іншим чином порушує чинне законодавство України.

Персональні дані Користувача

3.1. Адміністрація Веб-сайту з повагою та відповідальністю ставиться до конфіденційної інформації будь-якої особи, яка стала відвідувачем цього Веб-сайту. Приймаючи цю Угоду Користувач дає згоду на збирання та використання певної інформації про Користувача відповідно до положень Закону України «Про захист персональних даних» та політики Адміністрації Веб-сайту про захист персональних даних. Крім того, користувач дає згоду, що Адміністрація сайту може збирати, використовувати, передавати, обробляти та підтримувати інформацію, надану Користувачем з метою надання відповідних послуг.
3.2. Адміністрація Веб-сайту зобов'язується здійснювати збір лише тієї персональної інформації, яку Користувач надає добровільно у випадку, коли інформація потрібна для надання (покращення) послуг Користувачеві.
3.3. Адміністрація Веб-сайту збирає як основні персональні дані, які надаються Користувачем такі як ім'я, прізвище, номер телефону та електронну адресу, так і вторинні (технічні) дані – файли cookies, інформація про з'єднання та системна інформація.
3.4. Користувач погоджується з тим, що конфіденційність переданих через Інтернет даних не гарантована у разі, якщо доступ до цих даних отримано третіми особами поза зоною технічних засобів зв'язку, підвладних Адміністрації сайту, Адміністрація Веб-сайту не несе відповідальності за шкоду, завдану таким доступом.
3.5. Адміністрація Веб-сайту може використовувати будь-яку зібрану через Веб-сайт інформацію з метою покращення змісту Веб-сайту, її доопрацювання, передачі інформації Користувачеві (за запитами), для маркетингових чи дослідницьких цілей, а також для інших цілей, що не суперечать положенням чинного законодавства України.
Додаткову інформацію з цього питання Ви можете отримати, ознайомившись із розділом Політика конфіденційності.



Обмеження відповідальності Адміністрації Веб-сайту

4.1. Адміністрація Веб-сайту не несе жодної відповідальності за будь-які помилки, помилки та неточності, які можуть бути виявлені у матеріалах, що містяться на Веб-сайті. Адміністрація Веб-сайту докладає всіх зусиль, щоб забезпечити точність і достовірність інформації, що надається на Веб-сайті. Вся інформація та матеріали надаються на умовах "як є", без будь-яких гарантій, як явних, так і очікуваних.
4.2. Інформація на Веб-сайті постійно оновлюється і може стати застарілою. Адміністрація Веб-сайту не несе відповідальності за отримання застарілої інформації з Веб-сайту, а також за нездатність Користувача отримати оновлення інформації, що зберігається на Веб-сайті.
4.3. Адміністрація Веб-сайту не несе жодної відповідальності за висловлювання та думки відвідувачів сайту, залишені як коментарі або огляди. Думка Адміністрації сайту може не співпадати з думкою та позицією авторів оглядів та коментарів. У той же час Адміністрація сайту вживає всіх можливих заходів, щоб не допускати публікації повідомлень, що порушують чинне законодавство чи норми моралі.
4.4. Адміністрація Веб-сайту не несе відповідальності за можливі протиправні дії Користувача щодо третіх осіб або третіх осіб щодо Користувача.
4.5. Адміністрація сайту не несе відповідальності за висловлювання Користувача, виготовлені або опубліковані на Веб-сайті.
4.6. Адміністрація Веб-сайту не несе відповідальності за збитки, збитки або витрати (реальні або можливі), що виникли у зв'язку з цим Веб-сайтом, його використанням або неможливістю використання.
4.7. Адміністрація Веб-сайту не несе відповідальності за втрату Користувачем можливості доступу на Веб-сайт.
4.8. Адміністрація Веб-сайту не несе відповідальності за неповну, неточну, некоректну інформацію надану Користувачем при заповненні форм зворотного зв'язку на Веб-сайті.
4.9. При виникненні проблем з використанням Веб-сайту, незгоди з конкретними розділами Угоди з користувачем, або отриманні Користувачем недостовірної інформації від третіх осіб, або інформації образливого характеру, будь-якої іншої неприйнятної інформації, будь ласка, зверніться до адміністрації Веб-сайту для того, щоб Адміністрація Веб-сайту могла проаналізувати та усунути відповідні дефекти, обмежити та запобігти надходженню на Веб-сайт небажаної інформації, а також, за потреби, обмежити або припинити зобов'язання щодо надання своїх послуг будь-якому Користувачеві та клієнту, що навмисно порушує умови Угоди та роботу Веб-сайту.
4.10. У зв’язку з вищевикладеним Адміністрація Веб-сайту залишає за собою право видаляти розміщену на Веб-сайті інформацію та вживати технічних та юридичних заходів для припинення доступу до Веб-сайту Користувачів, які створюють згідно з висновком Адміністрації Веб-сайту, проблеми у використанні Веб-сайту іншими Користувачами або Користувачів, які порушують вимоги Угоди.

Порядок дії Угоди

5.1. Ця Угода є договором. Адміністрація сайту залишає за собою право як змінити цю Угоду, так і запровадити нову. Подібні зміни набирають чинності з моменту їхнього розміщення на Веб-сайті. Використання Користувачем матеріалів Веб-сайту після зміни Угоди автоматично означає їх прийняття.
5.2. Ця Угода набуває чинності при першому відвідуванні Веб-сайту Користувачем та діє між Користувачем та Адміністрацією Веб-сайту протягом усього періоду використання Користувачем Веб-сайту.
5.3. Веб-сайт є об'єктом права інтелектуальної власності Адміністрації Веб-сайту. Усі виняткові авторські права на сайт належать Адміністрації сайту. Використання Веб-сайту Користувачами можливе виключно у межах Угоди та законодавства України щодо прав інтелектуальної власності.
5.4. Всі торгові марки та назви, на які даються посилання у матеріалах цього Веб-сайту, є власністю їх відповідних власників.
5.5. Користувач погоджується не відтворювати, не повторювати, не копіювати будь-які частини Веб-сайту, крім тих випадків, коли такий дозвіл надано Користувачеві Адміністрацією Веб-сайту.
5.6. Ця Угода регулюється та тлумачиться відповідно до законодавства України. Питання, які не врегульовані Угодою, підлягають вирішенню відповідно до законодавства України.
Користувач підтверджує, що ознайомлений з усіма пунктами цієї Угоди та безумовно приймає їх.